+31621203655 info@concies.nl

Samenwerking

CONCIES-MRO werkt onder andere samen met:

 

Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVa)

In samenwerking en op voordracht met de NVa (Nederlandse Vereniging voor Autisme) voert CONCIES-MRO (landelijk) mediations uit waarin autisme (ASS) zowel op familiair als op arbeid technisch gebied een rol speelt.

 

logoNva

 

Vakbonden

Sinds kort is CONCIES-MRO gestart met mediation-projecten waarbij arbeid, ziekte, verzuim, re-integratie en ontslag de hoofdrol spelen. Aangezien er pas net gestart is met mediation op dit vlak kunt u ons bij zulke mediation-vragen inschakelen tegen een gereduceerd tarief.

 

FNVbond

 

Bureau Jeugdzorg (BJZ Noord-Holland/Alkmaar e.o.)

Nieuw bij CONCIES-MRO is een vorm die ‘preventieve mediation’ wordt genoemd en specifiek wordt toegepast bij BJZ. Hierbij kunnen ouders aantonen dat zij in staat zijn om de zorg én de belangen van hun kinderen te behartigen. Dit voorkomt en bespaart hen het traject via de rechtbank, waarbij het gezag van ouders onder de loep wordt genomen en er gekeken wordt of dit gezag door de ouders behouden mag worden.

images1T5EG8H3

 

Advocatenkantoren in Alkmaar, Den Helder, Leeuwarden en Groningen

Deze advocaten kunnen u, tegen een gereduceerd tarief, helpen bij het aanbrengen van uw stukken bij de rechtbank (bijvoorbeeld bij een echtscheiding). Aangezien dit vaak een ingewikkeld proces is kunt u kiezen om hier gebruik van maken, maar dat bent u niet verplicht.

 

imagesM6T89JMZ

 

Naast deze organisaties beschikt CONCIES over een groot en breed netwerk van relevante disciplines die kunnen worden ingezet om u verder te helpen. 

Visit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On Linkedin